Dat gebeurde via put-opties op de S&P 500 ETF, het beleggingsfonds dat de prestaties van deze index covert. In totaal werden voor een bedrag van 1,30 miljard dollar puts op de S&P 500 ETF genomen. De verwachte correctie is tot dusver uitgebleven, maar daar laat Soros zich niet door ontmoedigen.

Integendeel zelfs, hij heeft zijn put-posities zelfs nog verdubbeld. Sommige analisten denken dat George Soros iets aan de weet is gekomen wat voorlopig nog niemand anders weet. Dat iets zou zo ernstig zijn dat het de beurs van Wall Street doet crashen, iets waar Soros dus al zijn voorzorgen voor heeft genomen.

Dat gebeurde via put-opties op de S&P 500 ETF, het beleggingsfonds dat de prestaties van deze index covert. In totaal werden voor een bedrag van 1,30 miljard dollar puts op de S&P 500 ETF genomen. De verwachte correctie is tot dusver uitgebleven, maar daar laat Soros zich niet door ontmoedigen. Integendeel zelfs, hij heeft zijn put-posities zelfs nog verdubbeld. Sommige analisten denken dat George Soros iets aan de weet is gekomen wat voorlopig nog niemand anders weet. Dat iets zou zo ernstig zijn dat het de beurs van Wall Street doet crashen, iets waar Soros dus al zijn voorzorgen voor heeft genomen.