Bedoeling is om steeds meer beleggers in de markt te duwen, met als uiteindelijke bedoeling om de objectieven van economische groei en van meer jobs te realiseren. Daarmee worden de beleggers wel blootgesteld aan risico's waarvan ze zich geenszins bewust zijn.

Bovendien gaan de centrale banken waarschijnlijk de fout maken dat ze de uitzonderlijke maatregelen te lang zullen aanhouden, waardoor ze te laat ingetrokken zullen worden. Op die manier wordt het onvermijdelijk dat veel beleggers zich een flinke buil gaan vallen.

Bedoeling is om steeds meer beleggers in de markt te duwen, met als uiteindelijke bedoeling om de objectieven van economische groei en van meer jobs te realiseren. Daarmee worden de beleggers wel blootgesteld aan risico's waarvan ze zich geenszins bewust zijn. Bovendien gaan de centrale banken waarschijnlijk de fout maken dat ze de uitzonderlijke maatregelen te lang zullen aanhouden, waardoor ze te laat ingetrokken zullen worden. Op die manier wordt het onvermijdelijk dat veel beleggers zich een flinke buil gaan vallen.