In Georgia werden Habersham Bank en Citizens Bank gesloten, in Californië Charter Oak Bank en San Luis Trust Bank. Alle vier de banken waren uiteindelijk kleinere banken.

Georgia en Californië behoren tot de staten die het hardst werden geraakt door de crisis in de bankensector. Veel banken in die staten hadden een massa slechte kredieten op hun balans staan.

In Georgia zijn dit jaar al 6 banken failliet gegaan, in Californië al 3. In totaal gingen dit jaar al 22 Amerikaanse banken failliet. Ook Florida en Illinois werden hard getroffen door de bankencrisis.

In Georgia werden Habersham Bank en Citizens Bank gesloten, in Californië Charter Oak Bank en San Luis Trust Bank. Alle vier de banken waren uiteindelijk kleinere banken. Georgia en Californië behoren tot de staten die het hardst werden geraakt door de crisis in de bankensector. Veel banken in die staten hadden een massa slechte kredieten op hun balans staan. In Georgia zijn dit jaar al 6 banken failliet gegaan, in Californië al 3. In totaal gingen dit jaar al 22 Amerikaanse banken failliet. Ook Florida en Illinois werden hard getroffen door de bankencrisis.