Euro stoot verdr door tot boven kaap van 1,295 dollar
Op de valutamarkten zette de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2956 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,663%, of bijna driekwart procent minder dan donderdag.

Goud- en olieprijs opnieuw lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1756,80 dollar betaald, of bijna 15 dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers op donderdagavond.

Euro stoot verdr door tot boven kaap van 1,295 dollar Op de valutamarkten zette de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2956 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,663%, of bijna driekwart procent minder dan donderdag. Goud- en olieprijs opnieuw lagerVoor een troy ounce goud werd vanavond 1756,80 dollar betaald, of bijna 15 dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers op donderdagavond.