Euro wipt stevig boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten zette de euro een paar grote stappen voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3664 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,584%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs hoger, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1253 dollar betaald, of bijna driekwart procent meer dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro wipt stevig boven 1,36 dollar Op de valutamarkten zette de euro een paar grote stappen voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3664 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,584%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs hoger, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1253 dollar betaald, of bijna driekwart procent meer dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.