Op het vlak van bedrijfsresultaten rolt de stroom in Europa gewoon door, terwijl we in de Verenigde Staten zijn aanbeland in de periode dat alleen nog wat kleinere bedrijven met cijfers komen. Maandag is traditioneel een rustige dag, buiten TKH valt er niet veel te melden.

In de Benelux zijn morgen de cijfers van Recticel interessant, terwijl in Amsterdam Grontmij en Aperam komen rapporteren. Woensdag is het de beurt aan Bekaert en GBL in Brussel en aan Heijmans, Beter Bed, Kendrion, Boskalis en Fugro in Amsterdam. Vrijdag zijn er dan de belangrijke cijfers van ArcelorMittal.

Op het vlak van bedrijfsresultaten rolt de stroom in Europa gewoon door, terwijl we in de Verenigde Staten zijn aanbeland in de periode dat alleen nog wat kleinere bedrijven met cijfers komen. Maandag is traditioneel een rustige dag, buiten TKH valt er niet veel te melden. In de Benelux zijn morgen de cijfers van Recticel interessant, terwijl in Amsterdam Grontmij en Aperam komen rapporteren. Woensdag is het de beurt aan Bekaert en GBL in Brussel en aan Heijmans, Beter Bed, Kendrion, Boskalis en Fugro in Amsterdam. Vrijdag zijn er dan de belangrijke cijfers van ArcelorMittal.