Het nieuwe hoofdkwartier van de Nederlandse Koninklijke Landmacht wordt gevestigd op het bestaande terrein van de Kromhout Kazerne in Utrecht.

Het project komt voort uit het besluit van het Nederlandse ministerie van Defensie om de staf van het Commando Landstrijdkrachten op dit terrein te centraliseren.

Tevens worden hier diverse andere Defensie-onderdelen gevestigd, waaronder het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie. Er komen in totaal circa 3.000 defensiemedewerkers te werken.

Het nieuwe hoofdkwartier van de Nederlandse Koninklijke Landmacht wordt gevestigd op het bestaande terrein van de Kromhout Kazerne in Utrecht. Het project komt voort uit het besluit van het Nederlandse ministerie van Defensie om de staf van het Commando Landstrijdkrachten op dit terrein te centraliseren. Tevens worden hier diverse andere Defensie-onderdelen gevestigd, waaronder het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie. Er komen in totaal circa 3.000 defensiemedewerkers te werken.