De verkoper werkt momenteel aan een volledige renovatie en nieuwbouw van de locatie tot juni 2013. Een Pon werkmaatschappij wordt huurder van de panden van in totaal ruim 30.000m2.

Dankzij deze strategische verwerving bedraagt de totale omvang van de WDP portefeuille in Nederland ruim 350 miljoen euro en versterkt WDP zijn positie in het midden van Nederland alsook zijn positie van marktleider in de Benelux.

Distributiecentrum te Barneveld

Het distributiecentrum te Barneveld is vandaag in volle renovatie en nieuwbouw. Tegen de zomer van 2013 zal de bestaande opslagruimte van 21.000m2 worden uitgebreid middels een nieuwbouw ter grootte van 8.500m2 opslag- en kantoorruimte.

Tevens zullen de bestaande kantoren ter grootte van 3.250m2 volledig gerenoveerd worden. De panden zullen een totale oppervlakte van meer dan 30.000m2 hebben en bevinden zich op een logistieke toplocatie langs de A1/A30 snelweg van Amsterdam richting Hannover (Duitsland).

Winstprognoses opgetrokken

Koen Overlaet-Michiels van KBC Securities spreekt in verband met de overname over opnieuw goed nieuws voor WDP op basis waarvan de verwachting wat de winst per aandeel betreft voor 2013 wordt opgetrokken tot 3,18 euro. Veel goed nieuws zit al in de koers verrekend, zodat WDP slechts een neutraal advies krijgt.

De verkoper werkt momenteel aan een volledige renovatie en nieuwbouw van de locatie tot juni 2013. Een Pon werkmaatschappij wordt huurder van de panden van in totaal ruim 30.000m2. Dankzij deze strategische verwerving bedraagt de totale omvang van de WDP portefeuille in Nederland ruim 350 miljoen euro en versterkt WDP zijn positie in het midden van Nederland alsook zijn positie van marktleider in de Benelux.Distributiecentrum te Barneveld Het distributiecentrum te Barneveld is vandaag in volle renovatie en nieuwbouw. Tegen de zomer van 2013 zal de bestaande opslagruimte van 21.000m2 worden uitgebreid middels een nieuwbouw ter grootte van 8.500m2 opslag- en kantoorruimte. Tevens zullen de bestaande kantoren ter grootte van 3.250m2 volledig gerenoveerd worden. De panden zullen een totale oppervlakte van meer dan 30.000m2 hebben en bevinden zich op een logistieke toplocatie langs de A1/A30 snelweg van Amsterdam richting Hannover (Duitsland). Winstprognoses opgetrokken Koen Overlaet-Michiels van KBC Securities spreekt in verband met de overname over opnieuw goed nieuws voor WDP op basis waarvan de verwachting wat de winst per aandeel betreft voor 2013 wordt opgetrokken tot 3,18 euro. Veel goed nieuws zit al in de koers verrekend, zodat WDP slechts een neutraal advies krijgt.