Ablynx en Boehringer Ingelheim sloten in september 2007 een samenwerkingsovereenkomst af voor de ontdekking, de ontwikkeling en de commercialisatie van geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies, voor verschillende therapeutische gebieden waaronder bijvoorbeeld immunologie, oncologie en ademhalingsziekten.

De overeenkomst zal mogelijke mijlpaalbetalingen aan Ablynx kunnen genereren die kunnen oplopen tot €125 miljoen per ontwikkelde Nanobody, alsook royalty's waarvan het bedrag niet is bekendgemaakt.

Boehringer Ingelheim is als enige verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en commercialisering van producten die voortkomen uit deze samenwerking. Ablynx behoudt bepaalde co-promotierechten in Europa.

Ablynx en Boehringer Ingelheim sloten in september 2007 een samenwerkingsovereenkomst af voor de ontdekking, de ontwikkeling en de commercialisatie van geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies, voor verschillende therapeutische gebieden waaronder bijvoorbeeld immunologie, oncologie en ademhalingsziekten. De overeenkomst zal mogelijke mijlpaalbetalingen aan Ablynx kunnen genereren die kunnen oplopen tot €125 miljoen per ontwikkelde Nanobody, alsook royalty's waarvan het bedrag niet is bekendgemaakt. Boehringer Ingelheim is als enige verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en commercialisering van producten die voortkomen uit deze samenwerking. Ablynx behoudt bepaalde co-promotierechten in Europa.