De FED zou haar stimuleringspakket al vroeger hebben gedaan, moest het niet voor de politieke druk zijn geweest waardoor de economie maximaal diende te worden gestimuleerd om een overwinning van de democraten bij de verkiezingen van 4 november veilig te stellen.

Het monetaire beleid moest volgens professor Stefan Duchateau vandaar getrokken worden tot het uiterste punt: oktober dus. Dit gegeven verklaart ook de divergentie tussen de Europese en Amerikaanse beurs. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De FED zou haar stimuleringspakket al vroeger hebben gedaan, moest het niet voor de politieke druk zijn geweest waardoor de economie maximaal diende te worden gestimuleerd om een overwinning van de democraten bij de verkiezingen van 4 november veilig te stellen. Het monetaire beleid moest volgens professor Stefan Duchateau vandaar getrokken worden tot het uiterste punt: oktober dus. Dit gegeven verklaart ook de divergentie tussen de Europese en Amerikaanse beurs. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.