De index van de Chinese aankoopmanagers in de verwerkende industrie is teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen twee maanden, waarbij deze index er amper in slaagt om stand te houden boven de kaap van 50. Onder dat niveau is niet langer sprake van groei.

Van de Chinese beurs moet voorlopig geen reactie op de cijfers worden verwacht, want de beurshandel is momenteel gesloten vanwege de viering van Chinees Nieuwjaar. De handel wordt pas vanaf 6 februari heropend, zodat we nog enig geduld moeten opbrengen.

De index van de Chinese aankoopmanagers in de verwerkende industrie is teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen twee maanden, waarbij deze index er amper in slaagt om stand te houden boven de kaap van 50. Onder dat niveau is niet langer sprake van groei. Van de Chinese beurs moet voorlopig geen reactie op de cijfers worden verwacht, want de beurshandel is momenteel gesloten vanwege de viering van Chinees Nieuwjaar. De handel wordt pas vanaf 6 februari heropend, zodat we nog enig geduld moeten opbrengen.