Euro blijft duwen tegen kaap van 1,39 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro steeds meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3886 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,619%, of ruim een kwart minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of eveneens fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro blijft duwen tegen kaap van 1,39 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro steeds meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3886 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,619%, of ruim een kwart minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs iets lager, olieprijs stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of eveneens fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.