Euro weer boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3743 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,695%, of ruim een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs eveneens in het rood

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1297 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer boven 1,37 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3743 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,695%, of ruim een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs eveneens in het rood Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1297 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.