Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,34 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,387%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs op zijn beurt goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1298 dollar betaald, of een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd 96,50 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,34 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,387%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs op zijn beurt goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1298 dollar betaald, of een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd 96,50 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.