Een opleving van de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten kan het beeld voor de Amerikaanse economie helpen verbeteren. Daarom zal met bijzondere aandacht worden uitgekeken naar wat de Case-Shiller home price index morgen zal zeggen.

Deze index geldt als de beste indicator voor de evolutie van de prijzen van woningen.

Vincent Reinhart en David Greenlaw bij Morgan Stanley stellen dat de residentiële vastgoedsector waarschijnlijk de sterkhouder van de Amerikaanse economie zal worden.

Beiden verwachten dat de markt in het nieuwe jaar verder zal verbeteren, zowel wat betreft verkopen als wat prijzen betreft.

Een opleving van de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten kan het beeld voor de Amerikaanse economie helpen verbeteren. Daarom zal met bijzondere aandacht worden uitgekeken naar wat de Case-Shiller home price index morgen zal zeggen. Deze index geldt als de beste indicator voor de evolutie van de prijzen van woningen. Vincent Reinhart en David Greenlaw bij Morgan Stanley stellen dat de residentiële vastgoedsector waarschijnlijk de sterkhouder van de Amerikaanse economie zal worden. Beiden verwachten dat de markt in het nieuwe jaar verder zal verbeteren, zowel wat betreft verkopen als wat prijzen betreft.