De staalindustrie in de regio Allentown/Bethlehem ging echter teloor, met achterlating van een industriële ruïne. We leven nu allemaal in Allentown, zo stelt de bekende econoom Bill Gross van Pimco.

De Verenigde Staten zijn in een periode van economische terugval beland waarbij het tij bijzonder moeilijk te keren gaat zijn. Er wordt namelijk helemaal niet meer naar de toekomst gekeken.

Gevolg is dat de beleggers niet meer in de Verenigde Staten geloven en hun geld elders in de wereld beleggen. Equity mutual fund flows verlaten nu al zes maanden op rij de VS richting Brazilië, China, India enzovoort.

De staalindustrie in de regio Allentown/Bethlehem ging echter teloor, met achterlating van een industriële ruïne. We leven nu allemaal in Allentown, zo stelt de bekende econoom Bill Gross van Pimco. De Verenigde Staten zijn in een periode van economische terugval beland waarbij het tij bijzonder moeilijk te keren gaat zijn. Er wordt namelijk helemaal niet meer naar de toekomst gekeken. Gevolg is dat de beleggers niet meer in de Verenigde Staten geloven en hun geld elders in de wereld beleggen. Equity mutual fund flows verlaten nu al zes maanden op rij de VS richting Brazilië, China, India enzovoort.