Ron Paul zette de aanval op Yellen in, zijn zoon zet die verder. Maar hun strijd reikt ook verder dan alleen maar de positie van Yellen als FED-voorzitter. Ze eisen meer transparantie binnen de centrale bank, transparantie die er volgens hun mening momenteel helemaal niet is.

In een open brief schrijft Ron Paul dat "the big stuff is done in secret". Alles wordt dus in het geheim achter onze rug beslist, ook zwaarwichtige beslissingen als het redden van grootbanken. Volgens Paul kan dat niet langer en het is absoluut noodzakelijk dat er meer doorzichtigheid komt.

Ron Paul zette de aanval op Yellen in, zijn zoon zet die verder. Maar hun strijd reikt ook verder dan alleen maar de positie van Yellen als FED-voorzitter. Ze eisen meer transparantie binnen de centrale bank, transparantie die er volgens hun mening momenteel helemaal niet is. In een open brief schrijft Ron Paul dat "the big stuff is done in secret". Alles wordt dus in het geheim achter onze rug beslist, ook zwaarwichtige beslissingen als het redden van grootbanken. Volgens Paul kan dat niet langer en het is absoluut noodzakelijk dat er meer doorzichtigheid komt.