Dat geldt zeker voor de Brusselse beurs, waar de winst voor de BEL 20 beperkt blijft tot ongeveer een kwart procent. Nyrstar, UCB en D'Ieteren zijn goed op dreef, maar daarmee is ook zowat alles gezegd. GdF Suez moet ruim een vol procent prijsgeven.

Griekenland is "gered" volgens Geert Noels als het BBP vanaf 2014 tot 2022 groeit met 4% per jaar. En dan nog zit het land opgezadeld met een schuld van 124% van het BBP.

De demagogie dat landen verdienen aan de Griekse crisis kan na deze schulddeal definitief naar de prullenmand, aldus nog Noels.

Dat geldt zeker voor de Brusselse beurs, waar de winst voor de BEL 20 beperkt blijft tot ongeveer een kwart procent. Nyrstar, UCB en D'Ieteren zijn goed op dreef, maar daarmee is ook zowat alles gezegd. GdF Suez moet ruim een vol procent prijsgeven. Griekenland is "gered" volgens Geert Noels als het BBP vanaf 2014 tot 2022 groeit met 4% per jaar. En dan nog zit het land opgezadeld met een schuld van 124% van het BBP. De demagogie dat landen verdienen aan de Griekse crisis kan na deze schulddeal definitief naar de prullenmand, aldus nog Noels.