Van een realistisch economisch herstel is in de Verenigde Staten geen sprake, zonder de financiële injecties gedaan door de FED zou het economisch herstel snel stilvallen. De overheid draait de Amerikanen dus een rad voor de ogen. Maar ook in andere landen wordt de volledige waarheid niet verteld.

Zo ligt de inflatie hoger dan men ons probeert aan te praten. Zowel de koopkracht als de levensstandaard gaan overal naar omlaag, we worden met z'n allen armer. De overheid probeert ons moed aan te praten en hoopt op die manier ook de economie een hart onder de riem te steken. Volgens Business Insider zal deze ballon echter snel doorprikt worden.

Van een realistisch economisch herstel is in de Verenigde Staten geen sprake, zonder de financiële injecties gedaan door de FED zou het economisch herstel snel stilvallen. De overheid draait de Amerikanen dus een rad voor de ogen. Maar ook in andere landen wordt de volledige waarheid niet verteld. Zo ligt de inflatie hoger dan men ons probeert aan te praten. Zowel de koopkracht als de levensstandaard gaan overal naar omlaag, we worden met z'n allen armer. De overheid probeert ons moed aan te praten en hoopt op die manier ook de economie een hart onder de riem te steken. Volgens Business Insider zal deze ballon echter snel doorprikt worden.