WDP berekende dat een totale productie van 30.000 MWh per jaar nodig is om CO2 neutraliteit voor zijn huidige portefeuille te bereiken.

Als pionier op vlak van duurzame constructie in semi-logistiek vastgoed wil WDP zijn voortrekkersrol verder uitbouwen en een CO2 neutrale portefeuille bereiken tegen eind 2012, op een rendabele manier.

De eerste fase van de bijkomende 20 MW die WDP nu zal investeren, met name 8 MWp zonnepanelen wordt gerealiseerd tegen het tweede kwartaal van 2011 en geeft een verwachte extra stijging van de winst per aandeel met minimaal 5% op jaarbasis.

Na het behalen vorige week door WDP van het allereerste BREEAM certificaat ooit voor duurzame bouw van een logistieke site in !ederland en het eerste zonne-energieproject van 10 MW dat WDP tussen 2007 en 2009 gefaseerd uitvoerde in België, vormt dit investeringsproject de 3de grote stap van WDP in zijn totale duurzaamheidproject.

WDP berekende dat een totale productie van 30.000 MWh per jaar nodig is om CO2 neutraliteit voor zijn huidige portefeuille te bereiken. Als pionier op vlak van duurzame constructie in semi-logistiek vastgoed wil WDP zijn voortrekkersrol verder uitbouwen en een CO2 neutrale portefeuille bereiken tegen eind 2012, op een rendabele manier. De eerste fase van de bijkomende 20 MW die WDP nu zal investeren, met name 8 MWp zonnepanelen wordt gerealiseerd tegen het tweede kwartaal van 2011 en geeft een verwachte extra stijging van de winst per aandeel met minimaal 5% op jaarbasis. Na het behalen vorige week door WDP van het allereerste BREEAM certificaat ooit voor duurzame bouw van een logistieke site in !ederland en het eerste zonne-energieproject van 10 MW dat WDP tussen 2007 en 2009 gefaseerd uitvoerde in België, vormt dit investeringsproject de 3de grote stap van WDP in zijn totale duurzaamheidproject.