De verkoopprijs bedraagt ongeveer 12,5 miljoen euro exclusief transactiekosten. De verkoop omvat 2/3 van de grondoppervlakte van de WDP site te Sint-Niklaas.

WDP bereikte intussen ook een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met logistieke groep Kuehne + Nagel voor de bouw van een middelencentrum voor een grote retailer in Tilburg.

Het project is een uniek voorbeeld van hoe intelligente logistieke vastgoedoplossingen een bijdrage kunnen leveren aan een ecologische bedrijfsvoering.

De nieuwe site betekent voor de retailer immers een vermindering van zijn ecologische voetafdruk. Het project omvat een totale geschatte investeringswaarde van 15 miljoen euro.

De verkoopprijs bedraagt ongeveer 12,5 miljoen euro exclusief transactiekosten. De verkoop omvat 2/3 van de grondoppervlakte van de WDP site te Sint-Niklaas.WDP bereikte intussen ook een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met logistieke groep Kuehne + Nagel voor de bouw van een middelencentrum voor een grote retailer in Tilburg.Het project is een uniek voorbeeld van hoe intelligente logistieke vastgoedoplossingen een bijdrage kunnen leveren aan een ecologische bedrijfsvoering. De nieuwe site betekent voor de retailer immers een vermindering van zijn ecologische voetafdruk. Het project omvat een totale geschatte investeringswaarde van 15 miljoen euro.