WDP zal voor de Nederlandse Ter Beke dochter Langeveld/Sleegers, gespecialiseerd in de versnijding en verpakking van fijne vleeswaren, in de regio Nijmegen een nieuw 'state of the art' value added logistics platform bouwen waarin Ter Beke de versnijdingsactiviteiten van Langeveld/Sleegers en alle Nederlandse logistieke activiteiten zal centraliseren vanaf eind 2010.

Het project omvat een totale geschatte investeringswaarde van 15,6 miljoen euro en vormt het eerste concrete project van WDP in het kader van de geplande kapitaalverhoging.

WDP zal voor de Nederlandse Ter Beke dochter Langeveld/Sleegers, gespecialiseerd in de versnijding en verpakking van fijne vleeswaren, in de regio Nijmegen een nieuw 'state of the art' value added logistics platform bouwen waarin Ter Beke de versnijdingsactiviteiten van Langeveld/Sleegers en alle Nederlandse logistieke activiteiten zal centraliseren vanaf eind 2010. Het project omvat een totale geschatte investeringswaarde van 15,6 miljoen euro en vormt het eerste concrete project van WDP in het kader van de geplande kapitaalverhoging.