Arseus NV is ervan op de hoogte gebracht dat Waterland Private Equity Fund IV C.V., via zijn dochtervennootschappen, Enhold NV en Supply Holding B.V., voornemens is om via een private plaatsing, tot ongeveer 6,27 miljoen aandelen die het bezit in Arseus te verkopen.

Die 6,27 miljoen aandelen vertegenwoordigen circa 20% van het huidige uitstaande kapitaal van Arseus. De private plaatsing zal gebeuren door middel van een "accelerated bookbuilding". De koers van Arseus noteert in reactie op het bericht zowat 2,50% lager.

Arseus NV is ervan op de hoogte gebracht dat Waterland Private Equity Fund IV C.V., via zijn dochtervennootschappen, Enhold NV en Supply Holding B.V., voornemens is om via een private plaatsing, tot ongeveer 6,27 miljoen aandelen die het bezit in Arseus te verkopen. Die 6,27 miljoen aandelen vertegenwoordigen circa 20% van het huidige uitstaande kapitaal van Arseus. De private plaatsing zal gebeuren door middel van een "accelerated bookbuilding". De koers van Arseus noteert in reactie op het bericht zowat 2,50% lager.