In de meeste gevallen duurt die fixing maar 10 minuten, maar in sommige gevallen kunnen de onderhandelingen oplopen tot een uur. Er bestaan nu zware vermoedens dat de vijf banken die deelnemen aan de fixing van de goudprijs in Londen de prijszetting gemanipuleerd hebben.

Die manipulatie moet nog bewezen worden, maar nu stellen er zich al een aantal vragen. Wat zal de goudprijs doen als de manipulatie inderdaad bewezen wordt? Volgens sommige analisten kan die goudprijs daarna maar één richting uit en dat is naar omhoog.

In de meeste gevallen duurt die fixing maar 10 minuten, maar in sommige gevallen kunnen de onderhandelingen oplopen tot een uur. Er bestaan nu zware vermoedens dat de vijf banken die deelnemen aan de fixing van de goudprijs in Londen de prijszetting gemanipuleerd hebben. Die manipulatie moet nog bewezen worden, maar nu stellen er zich al een aantal vragen. Wat zal de goudprijs doen als de manipulatie inderdaad bewezen wordt? Volgens sommige analisten kan die goudprijs daarna maar één richting uit en dat is naar omhoog.