Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase is het zo goed als zeker dat de FED haar inkopen van obligaties zal terugschroeven, waarschijnlijk van 45 miljard dollar naar 35 dollar. Maar daarnaast zal de FED waarschijnlijk ook een en ander vertellen over de toestand waarin de economie zich bevindt.

Waarschijnlijk zullen de verwachtingen voor de economische groei naar beneden aangepast worden na een zwak eerste kwartaal. Juvyns houdt er rekening dat de FED een werkloosheidsgraad van 5,40% naar voren zal schuiven voor het einde van dit jaar, een groei die onder de doelstelling op lange termijn ligt.

Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase is het zo goed als zeker dat de FED haar inkopen van obligaties zal terugschroeven, waarschijnlijk van 45 miljard dollar naar 35 dollar. Maar daarnaast zal de FED waarschijnlijk ook een en ander vertellen over de toestand waarin de economie zich bevindt. Waarschijnlijk zullen de verwachtingen voor de economische groei naar beneden aangepast worden na een zwak eerste kwartaal. Juvyns houdt er rekening dat de FED een werkloosheidsgraad van 5,40% naar voren zal schuiven voor het einde van dit jaar, een groei die onder de doelstelling op lange termijn ligt.