Wat dat betreft is het interessant dat eerder op die dag gegevens over de industriële invoerprijzen in Europa worden gepubliceerd. Als die sterk dalen - bijvoorbeeld onder invloed van de sterke euro - dan zal dat de neerwaartse druk op het binnenlands prijspeil versterken en acties door de ECB waarschijnlijker maken.

De week wordt afgesloten door werkgelegenheids- en werkloosheidscijfers in de Verenigde Staten over februari. Vermoedelijk zijn die nog steeds beïnvloed door het strenge winterweer, maar verrassingen zijn hier bepaald niet uitgesloten.

Wat dat betreft is het interessant dat eerder op die dag gegevens over de industriële invoerprijzen in Europa worden gepubliceerd. Als die sterk dalen - bijvoorbeeld onder invloed van de sterke euro - dan zal dat de neerwaartse druk op het binnenlands prijspeil versterken en acties door de ECB waarschijnlijker maken. De week wordt afgesloten door werkgelegenheids- en werkloosheidscijfers in de Verenigde Staten over februari. Vermoedelijk zijn die nog steeds beïnvloed door het strenge winterweer, maar verrassingen zijn hier bepaald niet uitgesloten.