Op het vlak van bedrijfsresultaten blijft het deze week nog erg druk, alleszins toch wat Europa betreft. In de Verenigde Staten zal de stroom bedrijfsresultaten geleidelijk aan opdrogen, maar woensdag en donderdag zijn aan deze kant van de Atlantische Oceaan nog echte topdagen.

Vanmorgen hebben in de Benelux Grontmij en PostNL de cijfers bekendgemaakt, morgen is het even een rustdag. Voor woensdag staan dan de cijfers van Ageas, Aperam, Delta Lloyd, Exact Holding, Kendrion, TKH Group en Vopak op de agenda. Donderdag is het de beurt aan Aegon, bpost, GBL, Imtech, Arcelor-Mittal, Delhaize, Heijmans en Ordina, vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van AMG, Fugro en Van Lanschot.

Op het vlak van bedrijfsresultaten blijft het deze week nog erg druk, alleszins toch wat Europa betreft. In de Verenigde Staten zal de stroom bedrijfsresultaten geleidelijk aan opdrogen, maar woensdag en donderdag zijn aan deze kant van de Atlantische Oceaan nog echte topdagen. Vanmorgen hebben in de Benelux Grontmij en PostNL de cijfers bekendgemaakt, morgen is het even een rustdag. Voor woensdag staan dan de cijfers van Ageas, Aperam, Delta Lloyd, Exact Holding, Kendrion, TKH Group en Vopak op de agenda. Donderdag is het de beurt aan Aegon, bpost, GBL, Imtech, Arcelor-Mittal, Delhaize, Heijmans en Ordina, vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van AMG, Fugro en Van Lanschot.