De beleggers kijken echter vooral uit naar de toespraak die de Britse eerste minister David Cameron in de loop van de dag zal houden. Die toespraak kan namelijk erg belangrijk zijn voor de toekomst van het Verenigd Koninkrijk binnen of buiten de Europese Unie.

Op die toespraak van Cameron hebben we lang moeten wachten, vorige week werd hij vanwege de aanval op het Algerijns gasveld uitgesteld.

Mogelijk zal Cameron een referendum over het EU-lidmaatschap aankondigen, evenals een onderhandeling over het akkoord met de 26 andere lidstaten.

De beleggers kijken echter vooral uit naar de toespraak die de Britse eerste minister David Cameron in de loop van de dag zal houden. Die toespraak kan namelijk erg belangrijk zijn voor de toekomst van het Verenigd Koninkrijk binnen of buiten de Europese Unie. Op die toespraak van Cameron hebben we lang moeten wachten, vorige week werd hij vanwege de aanval op het Algerijns gasveld uitgesteld. Mogelijk zal Cameron een referendum over het EU-lidmaatschap aankondigen, evenals een onderhandeling over het akkoord met de 26 andere lidstaten.