Het ontslag van de Franse regering lokte gisteren nogal wat commoties uit, maar die werden de kop ingedrukt door de uitlatingen van Mario Draghi op het symposium dat afgelopen weekend plaatsvond in Jackson Hole in de Amerikaanse staat Wyoming.

Draghi gaf daar duidelijk te verstaan niet tevreden te zijn over het groeitempo van de Europese economie. Hij sloot nieuwe maatregelen uit en die maatregelen zouden wel eens van het onconventionele soort kunnen zijn. Daarmee werd ongetwijfeld naar een eigen vorm van quantative easing.

Het ontslag van de Franse regering lokte gisteren nogal wat commoties uit, maar die werden de kop ingedrukt door de uitlatingen van Mario Draghi op het symposium dat afgelopen weekend plaatsvond in Jackson Hole in de Amerikaanse staat Wyoming. Draghi gaf daar duidelijk te verstaan niet tevreden te zijn over het groeitempo van de Europese economie. Hij sloot nieuwe maatregelen uit en die maatregelen zouden wel eens van het onconventionele soort kunnen zijn. Daarmee werd ongetwijfeld naar een eigen vorm van quantative easing.