Daarnaast is een dip na het eerdere herstel in een cyclus niet ongebruikelijk. Er zijn echter ook meerdere data die wijzen op een voortzetting van de groei.

Zo hebben veel ondernemingen het voornemen om de investeringen te verhogen, liggen de nieuwe orders op een hoog niveau en laten de inkoopmanagerindices voor de dienstensector een verbetering zien.

Deze sector is volgens Theodoor Gilissen Bankiers goed voor ruim 75% van het Amerikaanse bbp en dus belangrijk. Verder zal later in het jaar de inflatietrend afzwakken, waardoor bestedingen kunnen herstellen.

Daarnaast is een dip na het eerdere herstel in een cyclus niet ongebruikelijk. Er zijn echter ook meerdere data die wijzen op een voortzetting van de groei. Zo hebben veel ondernemingen het voornemen om de investeringen te verhogen, liggen de nieuwe orders op een hoog niveau en laten de inkoopmanagerindices voor de dienstensector een verbetering zien. Deze sector is volgens Theodoor Gilissen Bankiers goed voor ruim 75% van het Amerikaanse bbp en dus belangrijk. Verder zal later in het jaar de inflatietrend afzwakken, waardoor bestedingen kunnen herstellen.