Ron Paul, de bekende Amerikaanse ex-politicus, heeft echter een paar bijzonder kritische opmerkingen over de hele zaak. Wat mogen we nog geloven van de westerse berichtgeving?, zo vraagt hij zich af. Want een aantal factoren in deze zaak werden bewust niet vermeld.

President Barack Obama organiseerde een persconferentie om de Russen te beschuldigen van het leveren van hand- en spandiensten bij het neerhalen van het toestel. Het vervelende was echter dat Obama daarvoor geen enkel bewijs kon aandragen. Het enige wat hij deed, was hard schreeuwen. Waarmee hij echter niemand echt kon overtuigen.

Ron Paul, de bekende Amerikaanse ex-politicus, heeft echter een paar bijzonder kritische opmerkingen over de hele zaak. Wat mogen we nog geloven van de westerse berichtgeving?, zo vraagt hij zich af. Want een aantal factoren in deze zaak werden bewust niet vermeld. President Barack Obama organiseerde een persconferentie om de Russen te beschuldigen van het leveren van hand- en spandiensten bij het neerhalen van het toestel. Het vervelende was echter dat Obama daarvoor geen enkel bewijs kon aandragen. Het enige wat hij deed, was hard schreeuwen. Waarmee hij echter niemand echt kon overtuigen.