Maar een ex-directeur van de NSA heeft samen met een aantal andere medewerkers aan de Amerikaanse inlichtingendiensten een open brief geschreven aan kanselier Angela Merkel. Die kreeg het advies om zich niet te laten verleiden tot een open oorlog over de Oekraïne.

De berichten over een Russische invasie van het buurland zijn volgens deze inlichtingenmensen uit de lucht gegrepen, ze konden door de inlichtingendiensten alvast niet bevestigd worden. De Amerikanen leggen de link naar de oorlog met Irak 12 jaar geleden, die ook op basis van valse informatie werd opgestart.

Maar een ex-directeur van de NSA heeft samen met een aantal andere medewerkers aan de Amerikaanse inlichtingendiensten een open brief geschreven aan kanselier Angela Merkel. Die kreeg het advies om zich niet te laten verleiden tot een open oorlog over de Oekraïne. De berichten over een Russische invasie van het buurland zijn volgens deze inlichtingenmensen uit de lucht gegrepen, ze konden door de inlichtingendiensten alvast niet bevestigd worden. De Amerikanen leggen de link naar de oorlog met Irak 12 jaar geleden, die ook op basis van valse informatie werd opgestart.