Merk op hoe de afgelopen weken deze markten van de dalende Amerikaanse rentetrend hebben geprofiteerd. Er is tot op heden volgens de analisten van Leleux nog geen reden om obligaties in deze munten af te bouwen. Houden, zo luidt hier het advies.

De recente rentestijgingen zijn volgens Leleux tijdelijke correctiefases in een dalende trend. M.a.w. de trend van deze markten blijft stijgend (dus stijgende obligatieprijzen en dalende rentevoeten).

Vlucht naar veilige havens blijft duren

Ook de obligatiemarkten van Noorwegen en Zweden hebben van een vlucht naar veilige havens kunnen profiteren (zie de

daling van de rentevoeten in de afgelopen weken).

Noot: vermits er geen gegevens van de Noorse 10-jaarsrente terugvonden, werd de Noorse 9-jaarsrente als alternatief gebruikt.

Recente rentestijgingen zijn ook hier tijdelijke consolidatiefases in een dalende trend. M.a.w. de trend van deze markten blijft volgens Leleux dus eveneens stijgend (dus stijgende obligatieprijzen en dalende rentevoeten).

Merk op hoe de afgelopen weken deze markten van de dalende Amerikaanse rentetrend hebben geprofiteerd. Er is tot op heden volgens de analisten van Leleux nog geen reden om obligaties in deze munten af te bouwen. Houden, zo luidt hier het advies. De recente rentestijgingen zijn volgens Leleux tijdelijke correctiefases in een dalende trend. M.a.w. de trend van deze markten blijft stijgend (dus stijgende obligatieprijzen en dalende rentevoeten).Vlucht naar veilige havens blijft duren Ook de obligatiemarkten van Noorwegen en Zweden hebben van een vlucht naar veilige havens kunnen profiteren (zie de daling van de rentevoeten in de afgelopen weken). Noot: vermits er geen gegevens van de Noorse 10-jaarsrente terugvonden, werd de Noorse 9-jaarsrente als alternatief gebruikt. Recente rentestijgingen zijn ook hier tijdelijke consolidatiefases in een dalende trend. M.a.w. de trend van deze markten blijft volgens Leleux dus eveneens stijgend (dus stijgende obligatieprijzen en dalende rentevoeten).