Wat loopt er precies fout bij Apple?, zo vroegen veel beleggers zich af. Op zich waren de resultaten van Apple namelijk niet zo slecht. De winst per aandeel was conform de verwachtingen, maar anderzijds was het wel zo dat de omzet wat onder de verwachtingen bleef.

Op basis van de reactie in de nabeurshandel zouden buitenstaanders de indruk krijgen dat het bedrijf aan de rand van de afgrond bengelt, wat zeer zeker niet het geval is. Het probleem is echter dat de verwachtingen zo hooggespannen waren dat Apple bijna niets anders kon dan teleurstellen.

Wat loopt er precies fout bij Apple?, zo vroegen veel beleggers zich af. Op zich waren de resultaten van Apple namelijk niet zo slecht. De winst per aandeel was conform de verwachtingen, maar anderzijds was het wel zo dat de omzet wat onder de verwachtingen bleef. Op basis van de reactie in de nabeurshandel zouden buitenstaanders de indruk krijgen dat het bedrijf aan de rand van de afgrond bengelt, wat zeer zeker niet het geval is. Het probleem is echter dat de verwachtingen zo hooggespannen waren dat Apple bijna niets anders kon dan teleurstellen.