Op de valutamarkten maakt ook de euro een goede beurt. Alles wijst er op dat de rust op de financiële markten voorlopig kan terugkeren.

De Griekse regeringspartijen proberen van de situatie gebruik te maken om een dam op te werpen tegen extreem-rechts door er op te wijzen dat samenwerking met Europa de beste oplossing is.

De vraag is uiteraard wat Griekenland van het reddingsplan voor de Spaanse banken heeft geleerd.

BinckBank koopt 20.889 eigen aandelen in

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 4 juni tot en met 8 juni 20.889 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,2515.

De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

De uitvoering van het aandeleninkoopprogramma is door BinckBank uitbesteed aan ING en is in volledige overeenstemming met de Safe Harbor Regulation van EU regelgeving 2273/2003.

ING zal zelfstandig en zonder inmenging van BinckBank handelen.

Indien aan de orde, maakt BinckBank wekelijks op vrijdag na sluiting van NYSE Euronext bekend hoeveel aandelen er zijn ingekocht.

Op de valutamarkten maakt ook de euro een goede beurt. Alles wijst er op dat de rust op de financiële markten voorlopig kan terugkeren. De Griekse regeringspartijen proberen van de situatie gebruik te maken om een dam op te werpen tegen extreem-rechts door er op te wijzen dat samenwerking met Europa de beste oplossing is. De vraag is uiteraard wat Griekenland van het reddingsplan voor de Spaanse banken heeft geleerd.BinckBank koopt 20.889 eigen aandelen in In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 4 juni tot en met 8 juni 20.889 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,2515. De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door. De uitvoering van het aandeleninkoopprogramma is door BinckBank uitbesteed aan ING en is in volledige overeenstemming met de Safe Harbor Regulation van EU regelgeving 2273/2003. ING zal zelfstandig en zonder inmenging van BinckBank handelen. Indien aan de orde, maakt BinckBank wekelijks op vrijdag na sluiting van NYSE Euronext bekend hoeveel aandelen er zijn ingekocht.