Tigenix haalde via een private plaatsing 6,70 miljoen euro op. Het betrof 8,60 miljoen nieuwe aandelen die werden uitgegeven aan een prijs van 0,78 euro per aandeel.

Daardoor is het totaal aantal uitstaande aandelen bij Tigenix opgelopen tot 100,30 miljoen.

Jan De Kerpel merkt op dat het niet duidelijk is of de bestaande aandeelhouders aan de emissie hebben deelgenomen. Het is opvallend dat de koers in de afgelopen weken opvallend sterk was gestegen onder grote verhandelde volumes en dit zonder aanwijsbare reden. De Kerpel blijft het aandeel accumuleren.

Tigenix haalde via een private plaatsing 6,70 miljoen euro op. Het betrof 8,60 miljoen nieuwe aandelen die werden uitgegeven aan een prijs van 0,78 euro per aandeel. Daardoor is het totaal aantal uitstaande aandelen bij Tigenix opgelopen tot 100,30 miljoen. Jan De Kerpel merkt op dat het niet duidelijk is of de bestaande aandeelhouders aan de emissie hebben deelgenomen. Het is opvallend dat de koers in de afgelopen weken opvallend sterk was gestegen onder grote verhandelde volumes en dit zonder aanwijsbare reden. De Kerpel blijft het aandeel accumuleren.