Immers de koerswinst is onder de 10 gekomen. Het dividend zou wel eens verder kunnen worden verhoogd om de kasmiddelen te verminderen.

Apple gaat dus een saai waarde aandeel worden. Natuurlijk zullen sommige beleggers terugdromen naar de enorm sterke koersontwikkeling in de afgelopen vijf jaar. De koers steeg van $ 130 naar nu $ 440. Maar voor hen is er de afgelopen weekeinde uitgekomen film JOBS.

De koersontwikkeling van diverse andere technologiefondsen was de afgelopen week goed. Google steeg na publicatie van de cijfers met bijna 7%.

Het bedrijf constateerde dat in het vierde kwartaal de advertentie-inkomsten toenamen. Het zoveelste bewijs dat de Amerikaanse economie aan het verbeteren is.

Ook Microsoft kwam met haar cijfers. Daaruit bleek dat het nieuwe besturingssysteem Windows 8 niet echt een flitsende start heeft gemaakt.

Maar net als bij Apple geldt hier dat de bedrijven het niet moeten hebben van een plotselinge omzetbooster maar meer gebaat zijn in een langzame integratie.

Over een paar jaar zijn volgens W. Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer de meeste computers voorzien van het nieuwe besturingssysteem.

Immers de koerswinst is onder de 10 gekomen. Het dividend zou wel eens verder kunnen worden verhoogd om de kasmiddelen te verminderen. Apple gaat dus een saai waarde aandeel worden. Natuurlijk zullen sommige beleggers terugdromen naar de enorm sterke koersontwikkeling in de afgelopen vijf jaar. De koers steeg van $ 130 naar nu $ 440. Maar voor hen is er de afgelopen weekeinde uitgekomen film JOBS. De koersontwikkeling van diverse andere technologiefondsen was de afgelopen week goed. Google steeg na publicatie van de cijfers met bijna 7%. Het bedrijf constateerde dat in het vierde kwartaal de advertentie-inkomsten toenamen. Het zoveelste bewijs dat de Amerikaanse economie aan het verbeteren is. Ook Microsoft kwam met haar cijfers. Daaruit bleek dat het nieuwe besturingssysteem Windows 8 niet echt een flitsende start heeft gemaakt. Maar net als bij Apple geldt hier dat de bedrijven het niet moeten hebben van een plotselinge omzetbooster maar meer gebaat zijn in een langzame integratie. Over een paar jaar zijn volgens W. Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer de meeste computers voorzien van het nieuwe besturingssysteem.