Ook Turkije lijkt zich volledig bewust te zijn van de waarde van het goud. Wat is de betekenis van de mysterieuze gouddeal tussen Turkije en Iran? Vanaf mei 2012 werd melding gemaakt van belangrijke transporten goud die van Turkije naar Iran zouden gebracht zijn.

In 2013 zou die transport nog toegenomen zijn, er wordt nu gewag gemaakt van een totale hoeveelheid van 200 ton goud. Blijkbaar heeft de Turkse regering Erdogan met de verkiezingen op komst massaal goud aan Iran verkocht, kwestie van de eigen handelsbalans op te fleuren. Het economisch plaatje zag er zo beter uit. Uiteraard komt dit neer op het massaal bedriegen van de bevolking.

Ook Turkije lijkt zich volledig bewust te zijn van de waarde van het goud. Wat is de betekenis van de mysterieuze gouddeal tussen Turkije en Iran? Vanaf mei 2012 werd melding gemaakt van belangrijke transporten goud die van Turkije naar Iran zouden gebracht zijn. In 2013 zou die transport nog toegenomen zijn, er wordt nu gewag gemaakt van een totale hoeveelheid van 200 ton goud. Blijkbaar heeft de Turkse regering Erdogan met de verkiezingen op komst massaal goud aan Iran verkocht, kwestie van de eigen handelsbalans op te fleuren. Het economisch plaatje zag er zo beter uit. Uiteraard komt dit neer op het massaal bedriegen van de bevolking.