Maar wat indien Ben Bernanke geen antwoord bij de hand heeft? Volgens David Stockman, in het verleden bij het Witte Huis verantwoordelijk voor de begrotingscontrole, is dat inderdaad het geval. Bernanke en zijn team weten simpelweg niet hoe ze uit de huidige crisis raken.

Tegen die achtergrond moet ook het nakend ontslag van Bernanke bekeken worden. Volgens sommige bronnen zou hij gewoon ontslagen zijn omdat hij de FED-politiek muurvast heeft gereden. Vraag is echter of de als opvolgster getipte Janet Yellen de zaak zal kunnen redden.

Maar wat indien Ben Bernanke geen antwoord bij de hand heeft? Volgens David Stockman, in het verleden bij het Witte Huis verantwoordelijk voor de begrotingscontrole, is dat inderdaad het geval. Bernanke en zijn team weten simpelweg niet hoe ze uit de huidige crisis raken. Tegen die achtergrond moet ook het nakend ontslag van Bernanke bekeken worden. Volgens sommige bronnen zou hij gewoon ontslagen zijn omdat hij de FED-politiek muurvast heeft gereden. Vraag is echter of de als opvolgster getipte Janet Yellen de zaak zal kunnen redden.