In het land van wijlen Hugo Chavez werden enkele winkeliers gestraft omdat ze hun prijzen niet hadden laten zakken tot onder een niveau waarop ze onmogelijk nog winstgevend konden werken.

Maar ook in Argentinië lijkt een keerpunt te zijn bereikt, de Argentijnen pikken niet langer wat hun regime hen oplegt.

Wat in Argentinië gebeurt, kan ook in Europa gebeuren. Europa, maar ook de Verenigde Staten, bevinden zich politiek, economisch en sociaal in dezelfde situatie als Venezuela en Argentinië nog niet zo heel lang geleden. Het keerpunt kan ook hier sneller dan verwacht bereikt worden, met alle gevolgen van dien.

In het land van wijlen Hugo Chavez werden enkele winkeliers gestraft omdat ze hun prijzen niet hadden laten zakken tot onder een niveau waarop ze onmogelijk nog winstgevend konden werken. Maar ook in Argentinië lijkt een keerpunt te zijn bereikt, de Argentijnen pikken niet langer wat hun regime hen oplegt. Wat in Argentinië gebeurt, kan ook in Europa gebeuren. Europa, maar ook de Verenigde Staten, bevinden zich politiek, economisch en sociaal in dezelfde situatie als Venezuela en Argentinië nog niet zo heel lang geleden. Het keerpunt kan ook hier sneller dan verwacht bereikt worden, met alle gevolgen van dien.