Vooral rond de talrijke happy hours is het er erg druk en dat is sommigen in Frankfurt een doorn in het oog. Tyler Durden van Zero Hedge vraagt zich echter af of een ontmoetingsveld tussen beide bevolkingsgroepen wel zo schadelijk is als men ons wil doen geloven.

Wat heeft de mensheid het meeste onheil gebracht: bankiers of prostituées?, zo vraagt Durden zich af. Het antwoord op die vraag ligt volgens hem voor de hand: de bankiers waren in 2008 bijna verantwoordelijk voor het instorten van het financieel systeem en iets dergelijks heeft prostitutie nog nooit veroorzaakt.

Vooral rond de talrijke happy hours is het er erg druk en dat is sommigen in Frankfurt een doorn in het oog. Tyler Durden van Zero Hedge vraagt zich echter af of een ontmoetingsveld tussen beide bevolkingsgroepen wel zo schadelijk is als men ons wil doen geloven. Wat heeft de mensheid het meeste onheil gebracht: bankiers of prostituées?, zo vraagt Durden zich af. Het antwoord op die vraag ligt volgens hem voor de hand: de bankiers waren in 2008 bijna verantwoordelijk voor het instorten van het financieel systeem en iets dergelijks heeft prostitutie nog nooit veroorzaakt.