De koers van Facebook heeft zich in de afgelopen dagen gestabiliseerd, zeer tot opluchting van de beleggers die op de aandelen hadden ingetekend.

De relatieve rust in de koers belet echter niet dat Facebook nog ruim onder de introductieprijs van 38 dollar noteert. Apple en Zynga, twee andere potentiële onruststokers, gedragen zich eveneens relatief rustig.

G-20 vergadert op maandag en dinsdag

Dit weekend zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers alle ogen gericht op de verkiezingen in Griekenland. G-20 functionarissen hebben al gezegd dat centrale banken wereldwijd klaarstaan om liquiditeiten beschikbaar te stellen aan het financiële systeem.

Dit zou nodig kunnen zijn wanneer de uitkomst van de verkiezingen slecht uitvalt voor de positie van Griekenland in de eurozone. De G-20 vergadering is maandag en dinsdag in Mexico.

Amerikaanse economie boert niet goed

Vandaag waren er nogal wat macro-economische indicatoren die in de Verenigde Staten werden bekendgemaakt en die schetsten geen van allen een positief beeld.

De bedrijven produceerden in mei minder dan in april, waarbij de autobedrijven hun productie voor de eerste keer in zes maanden moesten terugschroeven. De fabrieken draaien aan een trager tempo en dat belooft niet veel goeds.

De koers van Facebook heeft zich in de afgelopen dagen gestabiliseerd, zeer tot opluchting van de beleggers die op de aandelen hadden ingetekend. De relatieve rust in de koers belet echter niet dat Facebook nog ruim onder de introductieprijs van 38 dollar noteert. Apple en Zynga, twee andere potentiële onruststokers, gedragen zich eveneens relatief rustig.G-20 vergadert op maandag en dinsdag Dit weekend zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers alle ogen gericht op de verkiezingen in Griekenland. G-20 functionarissen hebben al gezegd dat centrale banken wereldwijd klaarstaan om liquiditeiten beschikbaar te stellen aan het financiële systeem. Dit zou nodig kunnen zijn wanneer de uitkomst van de verkiezingen slecht uitvalt voor de positie van Griekenland in de eurozone. De G-20 vergadering is maandag en dinsdag in Mexico. Amerikaanse economie boert niet goed Vandaag waren er nogal wat macro-economische indicatoren die in de Verenigde Staten werden bekendgemaakt en die schetsten geen van allen een positief beeld. De bedrijven produceerden in mei minder dan in april, waarbij de autobedrijven hun productie voor de eerste keer in zes maanden moesten terugschroeven. De fabrieken draaien aan een trager tempo en dat belooft niet veel goeds.