Vandaag is het onder andere de beurt aan Cummins, Emerson Electric, Arch Coal, Cabot Corporation, Becton Dickinson, Chesapeak Energy, Legg Mason, Flextronics en Archer Daniels Midland om met cijfers te komen. De bekendste naam die komt rapporteren is ongetwijfeld Pfizer.

Vandaag wordt een rustige dag

Wel bijzonder blijft het in China, waar tientallen bedrijven verslag kwamen uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. Daar waren bekende en minder bekende namen onder, maar de algemene trend is toch dat de kwaliteit van de Chinese bedrijfsresultaten enigszins te wensen overlaat. Het zal nog moeten blijken of dit fenomeen van tijdelijke aard zal blijken te zijn.

In Europa wordt het eens te meer een drukke week, hoewel de start eerder rustig zal verlopen. Gisteren hadden we echter wel meteen al een knaller, want AB-InBev kwam met cijfers. Vandaag is in veel landen een feestdag, alleen Reckitt Benckiser komt met cijfers. Deze week komen onder andere Telenet, Delhaize en Belgacom met cijfers. Met name donderdag wordt wat cijfers betreft een topdag, we vermelden de cijfers van Diageo, Metro, Infineon, Beiersdorf en Société Générale. Vrijdag is dan weer belangrijk omdat BNP Paribas met de resultaten komt.

Vandaag is het onder andere de beurt aan Cummins, Emerson Electric, Arch Coal, Cabot Corporation, Becton Dickinson, Chesapeak Energy, Legg Mason, Flextronics en Archer Daniels Midland om met cijfers te komen. De bekendste naam die komt rapporteren is ongetwijfeld Pfizer.Vandaag wordt een rustige dag Wel bijzonder blijft het in China, waar tientallen bedrijven verslag kwamen uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. Daar waren bekende en minder bekende namen onder, maar de algemene trend is toch dat de kwaliteit van de Chinese bedrijfsresultaten enigszins te wensen overlaat. Het zal nog moeten blijken of dit fenomeen van tijdelijke aard zal blijken te zijn. In Europa wordt het eens te meer een drukke week, hoewel de start eerder rustig zal verlopen. Gisteren hadden we echter wel meteen al een knaller, want AB-InBev kwam met cijfers. Vandaag is in veel landen een feestdag, alleen Reckitt Benckiser komt met cijfers. Deze week komen onder andere Telenet, Delhaize en Belgacom met cijfers. Met name donderdag wordt wat cijfers betreft een topdag, we vermelden de cijfers van Diageo, Metro, Infineon, Beiersdorf en Société Générale. Vrijdag is dan weer belangrijk omdat BNP Paribas met de resultaten komt.