De Brusselse beurs bleef eveneens dicht in de buurt van de nullijn, met als gevolg dat de BEL 20 er uiteindelijk toch niet in slaagde om af te rekenen met de kaap van 2600 punten.

Dexia bleef de sterkste stijger binnen de index, terwij ook Mobistar een goede beurt maakte. KBC kreeg eens te meer klappen, zonder dat daar dadelijk een reden voor te vinden was.

Op de continumarkt reageerde RHJ International positief op de overname van Kleinwort Benson. Ook ThromboGenics deed het goed. Deceuninck moest na de trading update van vanmorgen meer dan 10% prijsgeven.

De Brusselse beurs bleef eveneens dicht in de buurt van de nullijn, met als gevolg dat de BEL 20 er uiteindelijk toch niet in slaagde om af te rekenen met de kaap van 2600 punten. Dexia bleef de sterkste stijger binnen de index, terwij ook Mobistar een goede beurt maakte. KBC kreeg eens te meer klappen, zonder dat daar dadelijk een reden voor te vinden was. Op de continumarkt reageerde RHJ International positief op de overname van Kleinwort Benson. Ook ThromboGenics deed het goed. Deceuninck moest na de trading update van vanmorgen meer dan 10% prijsgeven.