En dat is de afgelopen jaren bescheiden geweest. Sinds april 2010 staat de koers al bijna stil. De twee genoemde factoren kunnen hierin verandering brengen.

Het moet dan ook niet als verbazingwekkend worden gezien als veel banken dit aandeel kiezen als meest aantrekkelijke voor 2014.

Een veilige keus dat in ieder geval. Die keus wordt wellicht dan ook ingegeven door de angst om andere aandelen die zijn gestegen aan te bevelen.

Nog altijd leven veel beleggers met de angst om nu in te stappen om vervolgens de markt fors zien te corrigeren.

Nu hoort een correctie tot de risico's van beleggen in aandelen. Maar op dit moment lijkt weinig te wijzen op drama's zoals die in 2000/2001, 2008 en in de zomer van 2011 om maar enkele te noemen.

Wie de aandelenmarkten in Europa volgt ziet een feno-meen dat de kracht van de markt aangeeft. Namelijk telkens andere sectoren die stijgen. En correcties blijven zo beperkt.

En dat is de afgelopen jaren bescheiden geweest. Sinds april 2010 staat de koers al bijna stil. De twee genoemde factoren kunnen hierin verandering brengen. Het moet dan ook niet als verbazingwekkend worden gezien als veel banken dit aandeel kiezen als meest aantrekkelijke voor 2014. Een veilige keus dat in ieder geval. Die keus wordt wellicht dan ook ingegeven door de angst om andere aandelen die zijn gestegen aan te bevelen. Nog altijd leven veel beleggers met de angst om nu in te stappen om vervolgens de markt fors zien te corrigeren. Nu hoort een correctie tot de risico's van beleggen in aandelen. Maar op dit moment lijkt weinig te wijzen op drama's zoals die in 2000/2001, 2008 en in de zomer van 2011 om maar enkele te noemen. Wie de aandelenmarkten in Europa volgt ziet een feno-meen dat de kracht van de markt aangeeft. Namelijk telkens andere sectoren die stijgen. En correcties blijven zo beperkt.