Volgens Emanuel heeft de overheid de crisis op een krachtige manier aangepakt, maar de vraag is of die aanpak ook gaat lonen. Washington heeft de rekening van de reddingsoperatie hoog doen oplopen, maar uiteindelijk geen oplossingen aangereikt.

Twee jaar na de ondergang van de Lehman Brothers ligt de Amerikaanse regering aan de basis van de grote financiële crisis die de Verenigde Staten heeft meegemaakt sinds de Great Depression.

Eigenlijk is er volgens Rahm Emanuel onderliggend niets veranderd, alleen zitten de Verenigde Staten nu opgezadeld met een gigantische overheidsschuld.

Geen enkele van de oorzaken van de crisis is opgelost en dat gaat in de toekomst nog heel wat problemen met zich meebrengen.

Volgens Emanuel heeft de overheid de crisis op een krachtige manier aangepakt, maar de vraag is of die aanpak ook gaat lonen. Washington heeft de rekening van de reddingsoperatie hoog doen oplopen, maar uiteindelijk geen oplossingen aangereikt. Twee jaar na de ondergang van de Lehman Brothers ligt de Amerikaanse regering aan de basis van de grote financiële crisis die de Verenigde Staten heeft meegemaakt sinds de Great Depression. Eigenlijk is er volgens Rahm Emanuel onderliggend niets veranderd, alleen zitten de Verenigde Staten nu opgezadeld met een gigantische overheidsschuld. Geen enkele van de oorzaken van de crisis is opgelost en dat gaat in de toekomst nog heel wat problemen met zich meebrengen.