Maar de onafgebroken stroom van geld die over het economisch landschap werd en wordt uitgestrooid heeft de Amerikaanse economie nog niet veel verder geholpen. Het economisch herstel in de Verenigde Staten blijft aarzelend, zoals wordt aangetoond dat de FED nog altijd niet aan taperen toe is.

Het enige wat de Amerikaanse centrale bank heeft bereikt, is dat de beurs een grote zeepbel is geworden. Wanneer deze wordt doorprikt, zal de economie in de VS snel wegzakken in een diep dal. Op dat moment zal duidelijk worden dat we inderdaad een verloren decennium achter de rug hebben.

Maar de onafgebroken stroom van geld die over het economisch landschap werd en wordt uitgestrooid heeft de Amerikaanse economie nog niet veel verder geholpen. Het economisch herstel in de Verenigde Staten blijft aarzelend, zoals wordt aangetoond dat de FED nog altijd niet aan taperen toe is. Het enige wat de Amerikaanse centrale bank heeft bereikt, is dat de beurs een grote zeepbel is geworden. Wanneer deze wordt doorprikt, zal de economie in de VS snel wegzakken in een diep dal. Op dat moment zal duidelijk worden dat we inderdaad een verloren decennium achter de rug hebben.