Geeft Griekenland nu een 'template' voor de manier waarop onze gezondheidszorg zich in de toekomst zal ontwikkelen? Minister Adonis Georgiadis, verantwoordelijk voor gezondheid, kwam daar met de boodschap dat kanker alleen in het finale stadium bij hoogdringendheid moet behandeld worden.

De minister wil daartoe een speciaal fonds oprichten. Toegang tot dit fonds zal echter zeer selectief gebeuren, alleen doodzieke mensen zouden op geldelijke ondersteuning voor de nodige medische zorgen kunnen rekenen. Wanneer hier inderdaad sprake is van een 'template', ziet onze toekomst er niet zo gezond uit.

Geeft Griekenland nu een 'template' voor de manier waarop onze gezondheidszorg zich in de toekomst zal ontwikkelen? Minister Adonis Georgiadis, verantwoordelijk voor gezondheid, kwam daar met de boodschap dat kanker alleen in het finale stadium bij hoogdringendheid moet behandeld worden. De minister wil daartoe een speciaal fonds oprichten. Toegang tot dit fonds zal echter zeer selectief gebeuren, alleen doodzieke mensen zouden op geldelijke ondersteuning voor de nodige medische zorgen kunnen rekenen. Wanneer hier inderdaad sprake is van een 'template', ziet onze toekomst er niet zo gezond uit.