David Nutt, die zichzelf professor in de neuropsycopharmacologie noemt, gelooft dat veel van de handelaren op de financiële markten handelden onder invloed van cocaïne, waardoor ze in een vlaag van euforie vertoefden terwijl ze hun transacties uitvoerden. Die transacties werden daardoor steeds gewaagder.

Volgens Nutt is cocaïne de droomdrug voor de financiële wereld, want ze helpt de handelaren te streven naar alsmaar meer. Het is precies deze 'more'-cultuur die de banken fataal is geworden, waarbij Nutt cocaïne omschrijft als dé 'more'-drug bij uitstek.

David Nutt, die zichzelf professor in de neuropsycopharmacologie noemt, gelooft dat veel van de handelaren op de financiële markten handelden onder invloed van cocaïne, waardoor ze in een vlaag van euforie vertoefden terwijl ze hun transacties uitvoerden. Die transacties werden daardoor steeds gewaagder. Volgens Nutt is cocaïne de droomdrug voor de financiële wereld, want ze helpt de handelaren te streven naar alsmaar meer. Het is precies deze 'more'-cultuur die de banken fataal is geworden, waarbij Nutt cocaïne omschrijft als dé 'more'-drug bij uitstek.