De VIX geeft aan dat eigenlijk niemand zich aan een correctie verwacht, de stand van de zogenaamde 'fear index' is teruggevallen tot het laagste niveau sinds 2007. Het aantal bulls is veel groter dan het aantal bears en dat kan er op wijzen dat de beleggers niet langer bereid zijn om gevaren onder ogen te zien.

Bekende grote beleggers zoals Carl Icahn en Seth Klarman zien geen kansen meer weggelegd en keren cash geld van hun fondsen aan de aandeelhouders uit. Bovendien zit Warren Buffett op veel cash: moeten we ons daar zorgen over maken? Waarschijnlijk wel, want ook Buffett gelooft dat het stilaan welletjes is geweest.

De VIX geeft aan dat eigenlijk niemand zich aan een correctie verwacht, de stand van de zogenaamde 'fear index' is teruggevallen tot het laagste niveau sinds 2007. Het aantal bulls is veel groter dan het aantal bears en dat kan er op wijzen dat de beleggers niet langer bereid zijn om gevaren onder ogen te zien. Bekende grote beleggers zoals Carl Icahn en Seth Klarman zien geen kansen meer weggelegd en keren cash geld van hun fondsen aan de aandeelhouders uit. Bovendien zit Warren Buffett op veel cash: moeten we ons daar zorgen over maken? Waarschijnlijk wel, want ook Buffett gelooft dat het stilaan welletjes is geweest.